Maatregelen ten gevolge van het Corona-virus

Dagelijks komen we als dienstverlener met veel mensen in contact. Ook wij voelen ons genoodzaakt om de nodige maatregelen te nemen om het Corona-virus een halt toe te roepen.

Deel op Facebook Twitter LinkedIn

KANTOOR GESLOTEN - we werken achter gesloten deuren

Het Coronavirus COVID-19 heeft ons land nu ook ongenadig in de greep. Nadat de regering op donderdag 12/03/2020 ongeziene maatregelen afkondigde, proberen we dit op een zo werkbaar mogelijke manier te implementeren in onze kantoren.

Nadat we op maandag 16/03/2020 onze kantoren op een minimale kantoorbezetting lieten draaien, gaan we vanaf dinsdag 17/03/2020 een stapje verder. Uit zorg en respect voor mekaar nemen wij hierin ook onze verantwoordelijkheid naar jullie en ons team. We gebruiken maximaal de mogelijkheden van telewerk en werken achter gesloten deuren.

- We vragen onze mensen om fysieke afspraken zowel op kantoor als bij de klant tot een absoluut minimum te herleiden. Uiteraard luisteren we hierbij naar de wensen en de hoogdringendheid van onze klant. Onze dienstverlening blijft gegarandeerd!

- Indien er toch fysieke afspraken gepland zijn, vragen we om lichamelijke contacten te vermijden.

- We blijven telefonisch bereikbaar op het nummer 054/32.95.41. Gezien de minimale bezetting kan het gebeuren dat de oproep niet onmiddellijk wordt beantwoord. We vragen onze collega's die permanentie voeren om zoveel mogelijk de oproepen te noteren en de contactpersoon van het kantoor te laten terugbellen.

- Ons emailadres kantoor.arents@verz.kbc.be (of het eigen emailadres van onze medewerkers dat je terugvindt op de pagina "team") wordt continu beheerd. We proberen zo snel mogelijk jullie vragen te beantwoorden. We vragen om maximaal uw vragen per email te stellen.

- De brievenbus wordt dagelijks geledigd, maak er optimaal gebruik van!

We benadrukken dat dit geen paniekreactie is maar een sensibilisering. We willen onze verantwoordelijkheid nemen voor de gezondheid van onze mensen en onze klanten. Het belangrijkste is continuïteit en stabiliteit, en die kunnen we enkele garanderen met gezonde mensen.

We blijven de situatie op de voet volgen en passen de maatregelen aan indien nodig.

We wensen jullie een goede gezondheid toe!

Bedankt voor uw begrip.

Het Arents & Partners Verzekeringen team