Vanaf maandag 11 mei 2020 : aangepaste maatregelen ten gevolge van het Corona-virus

We volgen de richtlijnen van de overheid en gaan geleidelijk aan over tot heropening van ons kantoor.

Deel op Facebook Twitter LinkedIn

KANTOOR OPNIEUW BEPERKT OPEN

Sinds dinsdag 17/03/2020 werken wij achter gesloten deuren. Wij namen met deze beslissing onze verantwoordelijkheid naar jullie en ons team, uit zorg en respect voor mekaar. Sindsdien gebruiken we maximaal de mogelijkheden van telewerk. Onze dienstverlening bleef gegarandeerd!

Vanaf maandag 11 mei 2020 is ons kantoor opnieuw open, weliswaar nog steeds met een beperkte bezetting.

- We vragen om zoveel mogelijk op afspraak te werken.

- Bij fysieke afspraken vragen we om lichamelijk contact te vermijden. Uit voorzorg geven we daarom geen hand en ontvangen we jullie achter plexiglas.. Gebruik ook de handgel die we ter beschikking stellen.

- We blijven telefonisch bereikbaar op het nummer 054/32.95.41. Gezien de minimale bezetting kan het gebeuren dat de oproep niet onmiddellijk wordt beantwoord. We vragen onze collega's die permanentie voeren om zoveel mogelijk de oproepen te noteren en de contactpersoon van het kantoor te laten terugbellen.

- Ons emailadres kantoor.arents@verz.kbc.be (of het eigen emailadres van onze medewerkers dat je terugvindt op de pagina "team") wordt continu beheerd. We proberen zo snel mogelijk jullie vragen te beantwoorden. We vragen om maximaal uw vragen per email te stellen.

- De brievenbus wordt dagelijks leeg gemaakt, maak er optimaal gebruik van!

Wij blijven sensibiliseren en onze verantwoordelijkheid nemen voor de gezondheid van onze klanten en onze medewerkers. Het belangrijkste is immers continuïteit en stabiliteit, en die kunnen we enkele garanderen met gezonde medewerkers.

Zoals je ziet, blijven we de situatie op de voet volgen en passen we de maatregelen aan indien nodig zodanig dat we jou als klant kunnen blijven ontzorgen.

We wensen jullie verder een goede gezondheid toe!

Bedankt voor uw begrip.

Het Arents & Partners Verzekeringen team