De KBC Cyberverzekering

De Cyberverzekering beschermt u en uw onderneming tegen cybercriminaliteit, zoals hackers, computervirussen, beveiligingslekken, …

Waarom heb ik een Cyberverzekering nodig?

U bent waarschijnlijk al verzekerd tegen risico’s als brand, overstromingen en beroepsaansprakelijkheid. U loopt echter ook (of zelfs nog meer) het risico om te worden getroffen door een cyberaanval die verlies van activiteit, omzetderving, reputatieschade, hoge kosten voor de respons op de aanval, en administratieve boetes tot gevolg kan hebben.

De meeste criminele activiteiten online zijn niet op slechts één type bedrijf gericht. Cybercriminelen maken vaak gebruik van programma’s om het internet te verkennen en kwetsbare systemen op te sporen. Vervolgens richten ze hun aandacht op deze kwetsbare onderdelen, waarbij het hun niet uitmaakt wie het slachtoffer is.

Welke voordelen biedt de KBC Cyberverzekering

De KBC Cyberverzekering biedt een zeer uitgebreide bijstand in vergelijking met andere aangeboden verzekeringen. Bovendien wordt een team van experts ter beschikking gesteld die uw bedrijf na een aanval snel weer op de been brengen, wordt u bijgestaan door een team van juristen, advocaten en ICT specialisten.

Wij helpen je het risico beperken

Bij het sluiten van de polis krijg je een preventieve scan van je netwerk en we nemen je GDPR statement door. Verder doen we een screening van je crisisplan.

24/7 de juiste support beschikbaar

Er is een 24/7 helpdesk waar het incident response team op reageert. Specialisten van IT, legal en PR onmiddellijk ter ondersteuning. Wij garanderen dat je snel terug operationeel bent met je zaak en de impact naar jou, je personeel en je klanten minimaal is.

Eenvoudig & transparant

Onze polis is eenvoudig en transparant. We bieden een grote dekking van sectoren en cyberrisico’s aan. De premie is betaalbaar en afgestemd op je activiteiten en noden.

Lees meer op KBC.be ...